SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Sirius Fotbollklubb
Fotboll

Laget bildades sommaren 2016 med en grupp tjejer från södra delarna av Uppsala. Idag består gruppen av fotbollsintresserade tjejer från olika stadsdelar i Uppsala. Från och med säsongen 2024 heter vi Sirius F14/15U och byter således namn från tidigare Sirius F10. Vi hoppas att nya spelare ska känna sig välkomna💙🖤

 

Kommande säsong spelar vi i serierna F14 avancerad och F15, samt DM F14. Vårat mål är bland annat att utbilda och utveckla spelare så att de en dag kan spela i Sirius damlag.  Redan idag har vi ett nära samarbete med damlaget och Sirius F17. Kontakta oss gärna om ni har frågor om vår verksamhet. 

 

Följ oss på:

https://www.instagram.com/siriusf14_15u

 

https://minfotboll.app.link/LZctPzoItHb

 

 

 

Uppgifter inför Gothia cup i Göteborg 14-20 juli!
2024-04-02 14:30

Hej! Nu har vi cupen på Åland bakom oss och det är dags att blicka framåt mot nästa cup och sommarens stora händelse, Gothia cup i Göteborg 14-20 juli!

För det fortsatta planerandet behöver vi nu veta:

  1. Vilka av tjejerna som behöver transport till och från Göteborg? Vi planerar för gemensam resa på något sätt men kanske är det så att några av er planerar vidare semester och inte har siktet inställt på Uppsala vid hemfärd lördag 20 juli, eller att ni redan kommer att befinna er på västkusten och således inte behöver skjuts till Göteborg? Det är viktigt att vi vet om transporten gäller i båda riktningarna. Samtliga behöver meddela detta senaste 17 april och observera att frågan bara gäller spelare och ledare. Mejla Jonas på jonejoh71@gmail.com eller sms:a på 070 566 6935
  2. Behov av boende för familj? Spelare och ledare bor på skola men vi har lyckats reserverat 31 platser på vandrarhemmet Slottsskogen i Göteborg. Priserna för detta boende är 410 kr per bädd och natt i flerbäddsrum och 485 kr per bädd och natt i 2-bäddsrum. Frukost ingår i priset. 10 platser är redan bokade och de rum som återstår nu är 1 st. 3-bäddsrum och 1 st. 4-bäddsrum samt 7 st. 2-bäddsrum. Hör av er om ni önskar reservera något av dessa. Vi kommer att prioritera tilldelningen av rummen till de som först och främst önskar hela perioden (söndag till lördag 14-20 juli) och därefter till er som bara önskar en del av veckan. Principen först till kvarn gäller därefter. Mejla Jonas på jonejoh71@gmail.com eller sms:a på 070 566 6935

 

Vi har tidigare meddelat kostnaden för spelarna enligt nedan. Vi hoppas dock att vårens försäljningar ska göra så att vi kan rabattera priset något, men det beror också på hur vi löser transporten till och från Göteborg

 

Avgift för de som börjat spela med laget före januari 2023 - 1 300 kr

Avgift för de som börjat spela med laget under perioden januari-september 2023 – 2 000 kr

Avgift för de som börjat spela med laget från och med oktober 2023 – 2 500 kr

 

! Sist också en uppmaning. Under Gothia cup sker strikta ålderskontroller. Det innebär att alla spelare måste ha med sig giltigt ID-handling i form av legitimation eller pass. Se efter så att ID-handlingen inte gått ut.

 

Vänliga hälsningar
Ledarna IK Sirius F14/15U

Newbody försäljning
2024-03-25 21:05

Vi har precis avslutat en rolig cuphelg på Åland. Tack till alla föräldrar som var med under helgen, det är ovärderligt att ha er med.

 

Nu blickar vi fram mot nya äventyr och för det behövs en bra lagkassa. Elsas pappa Terje har tagit på sig att organisera en försäljning av Newbody (Tack Terje!). Pengarna vi tjänar kommer att användas till att åka på cuper och göra annat trevligt tillsammans.

 

Registrera er genom säljarlänken (https://portal.newbodyfamily.com/reg/TFFJRFW)

 

Kataloger finns också som tjejerna fick med sig hem från träningen idag måndag. De som inte var där får kataloger senare men det går både att sälja via webshoppen och via kataloger så det är bara att sätta igång.

 

Försäljningsperiod: 21 mars - 23 apr 2024

Information om lagförälderuppdrag
2024-03-23 14:50

Som vi tidigare kommunicerats har vi som lag ett obligatoriskt uppdrag att vara lagförälder tre gånger denna säsong på Sirius hemmamatcher se beskrivning i länken.

 

Även i år har vi valt att tilldela varje spelarfamilj sitt uppdrag som lagförälder vid ett specifikt tillfälle. Vi har dock ett dilemma då ett av våra tillfällen är schemalagt helgen då Gothia cup slutar. Då vi inte har lyckats byta bort detta med något annat lag så hoppas vi ändå att vi i iallafall kan få ihop 5 föräldrar vid det tillfället även om vi inte schemalägger någon där från början. Så om någon vet att de kommer vara i Uppsala den 20-21/7 så får ni gärna höra av er och byta ert schemalagda tillfälle till detta datum.

 

Vi kommer kalla båda föräldrarna till varje spelare som är anslutna i sportadmin. Däremot behöver bara en förälder acceptera uppdraget med att svara på kallelsen även om båda såklart är välkomna då det ger mer till lagkassan om vi är fler.

 

Varje spelarfamilj får själva ansvara för att byta match med en annan spelarfamilj om det är så att en tilldelad match inte fungerar av någon anledning. I sportadmin appen har ni alla kontaktuppgifter. Om ni behöver byta skriv då namnet på den person som kommer i ert ställe. Det går även ge uppdraget till syskon, kompis, mor/far föräldrar etc.. (personen behöver dock vara över 18 år)

 

Tilldelad match per spelarfamilj

 

 

Ansvarig familj

20 April Värnamo      

Alva

50/50 lotter

Ania

Bollisar

Billie

 

Ciara

 

Ebba

 

Elin

 

Elina

 

Ellie

 

Elna

 

Elsa

 

Elvira

 

Emilia

 

Emma

 

Ida

 

Jill

 

 

21/7 Malmö

5 frivilliga

 

 

27/10 Hammarby

 

50/50 lotter

Lin

Bollisar?

Maja

 

Maral

 

Maroa

 

Meja

 

Mina

 

Molly

 

Mollie

 

Nathalie

 

Noor

 

Nouvelia

 

Olivia

 

Prisca

 

Vaiva

 

Warin

 

Eftersom vi behöver pengar till lagkassan kan det vara värt att notera att vi Sirius betalar oss 175kr/förälder/match och att vi tjänade ca 9000kr till lagkassan förra tack vare dessa tillfällen.

 

Spelarna kommer vid två av dessa tillfällen bli kallade att sälja 50-50 lotter samt vara bollisar den 20/4.

 

Har ni frågor så kontakta oss.

 

Mvh Ledarna F14/15U

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Sirius Fotboll, 25/03 09:49 
Sirius Fotboll, 20/11 10:02 
 
Huvudpartner
Sponsorer