IK Sirius Fotbollklubb
P2012U

Välkomna till vår sida!

P2012U är ett stort och härligt gäng killar som älskar fotboll ⚽️💙🖤

Vi tränar tre gånger i veckan under försäsongen och fyra gånger i veckan under seriesäsongen.

Säsongen 2024 spelar vi i två P12röd-serier och även träningsmatcher, cuper mm.

Vårt lag är för närvarande fullt men vill ni ställa er i kö kan ni kontakta någon av lagledarna så hjälper de er vidare.

Lagfotografering tisdag 4/6
2024-05-27 13:21

Nu är det dax för lagfotografering!
Det blir både lagfoto och individuella spelarbilder.

När:

Tisdag 4/6 samling kl 17.10

Vi beräknar att vara klara kl 17.50

Var:

Gamlishallen (Gamla Upsala Skolas Idrottshall, Vattholmavägen 93, 754 40 Uppsala)

Ta med:
Matchtröja, svarta shorts, svarta strumpor, fotbollsskor.
Målvaktströja till målvakter.

VIKTIGT!

För att kunna vara med behöver man registrera sina uppgifter i förväg och det gör ni på följande länk:

Registreringen stänger natten till måndag vid midnatt så innan dess måste man ha gjort sin registrering.

Efter fotograferingen skickas inloggningsuppgifter ut för bildvisning på webben.

Väl mött nästa tisdag! 😃

Ändrad tid måndagsträningarna
2024-05-24 08:27

Vi har flyttat fram tiden en halvtimme för våra måndagsträningar på Fyrisfjädern.

Ny tid är alltså 18.00-19.30 varje måndag.

Ändrad sluttid dagens träning
2024-05-20 14:05

Hej!

Eftersom vi fått biljetter till Sirius match mot Västerås ikväll så slutar träningen en halvtimme tidigare för att de som vill ska hinna till matchen.

Alltså träning ikväll kl 17.30-18.30!

De som vill ha en biljett kan kontakta Anna och vi har ett begränsat antal så det är först till kvarn som gäller 😊

Allt gott!

Nya träningstider
2024-05-11 13:33

Från och med nästa vecka får vi nya träningstider och dessa blir enligt följande:

Måndagar 18.00-19.30 Fyrisfjäderns IP (uppdaterad)

Tisdagar 18-19.30 Johannesbäcksskolans KG

Onsdagar 16.30-18.00 Diöshallen

Torsdagar 18-19.30 Johannesbäcksskolans KG

OBS! Ingen träning nu på måndag (13/5) eller nu på torsdag (16/5 pga matchuppdraget)!

Dessa tider gäller t o m 29 september med undantag för sommaruppehåll veckorna 28-31 (8/7-4/8).

Alla träningar ligger i kalendern och kallelser skickas ut tre dagar innan varje träning.
Som vanligt är vi glada om ni svarar på kallelsen om spelaren kommer eller inte så att träningen kan planeras på ett bra sätt.

Påminner om att hög träningsnärvaro är mycket viktigt för att få spela match så uppmuntra killarna att komma på träning ⚽️👏🏼😊

Matcharbete på Studenternas 16/5
2024-05-02 12:20

Hej och välkomna till SportAdmin!

Hoppas att det fungerar bra för er alla med nya appen och hemsidan.

SportAdmin är nytt även för oss ledare så vi hoppas på överseende om vi inte får till allt perfekt såhär till en början.

Torsdagen den 16/5 har vi blivit tilldelade matchuppdrag när IK Sirius möter IFK Göteborg på Studenternas.

Våra uppdrag består i att vara lagföräldrar/publikvärdar (minst 10 st vuxna) och bollisar (6-12 st killar ifrån laget).

För varje lagförälder som kommer får vi 175 kr till lagkassan så detta är ett roligt och lätt sätt att tjäna pengar åt vårt lag. Och ju fler vuxna som ställer upp desto mer klirr i kassan 😊.

Inga förkunskaper krävs och det måste inte vara en förälder utan kan vara annan anhörig eller bekant som är minst 18 år.

Endast de killar som har en vuxen som kommer med som lagförälder kommer att få vara bollisar.

Kallelse skickas ut inom kort och ni som tackar ja skriver som kommentar namnet på den eller de vuxna som är lagföräldrar för respektive bolliskille.

Vi behöver era svar senast 11/5.
I kallelsen finns info om samlingsplats och tid och beskrivning av uppdragen.

Önskar er en fin dag i vårsolen!

/Anna

Huvudpartner