SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Sirius Fotbollklubb
Fotboll
Intresseanmälan - Akademi 2025 - Senast 10 Augusti

Inför år 2025 kommer vi i Sirius Akademi att starta upp ett nytt lag för pojkar födda 2012, som blir nya U13. Vi kommer även att öppna upp intresseanmälan till existerande truppen U14 (födda 2011) inför 2024. . 

 

Det är svårare att ta en plats i de äldre existerande lagen, U13-U15, så att söka till oss i det som blir U13 under nästkommande år är att rekommendera. Vi ser ett mycket stort värde att spelaren är i vår verksamhet under en längre tid. Efter det är det aktiv rekrytering och spelarens vårdnadshavare blir kontaktad direkt.

 

Intagningsprocessen

 

Processen ser ut som under de senaste åren. Detta för att förbereda alla inblandade i våra förväntningar i att bli en akademispelare.

    • Processen bör ske under en längre period för att vi i akademin, spelare och vårdnadshavare ska kunna ta ett så bra gemensamt beslut som möjligt.
    • Vi vill ge oss i Akademin möjlighet att intervjua aktuella spelare med vårdnadshavare under eller i samband med provträning.
    • Minska stressen för övriga lag och föreningar genom att inte ha öppna provträningar för en stor grupp ungdomar.

 

Intresseanmälan till IK Sirius Akademi

 

För de spelare, både utespelare och målvakter, som vill spela i IK Sirius Akademi kommer vårdnadshavaren att kunna skicka in en intresseanmälan. Det betyder inte att spelaren kommer att bli erbjuden provträning. Utifrån intresseanmälan kommer vi påbörja en informationsinsamling genom t.ex kontakt med nuvarande klubb, våra instruktörers tidigare observationer samt en scoutingprocess.

 

Alla som ansöker får svar per mail och de spelare som är aktuella för provträning kommer att få en särskild inbjudan. Nuvarande förening kommer bli informerad om inbjudan. 

 

Några av dessa spelare kommer sedan bli erbjuden en plats i IK Sirius Akademi 2025.  

 

Inloggning i ett google-konto krävs och en bild på spelarens ansikte från 2024 att ladda upp. Ni behöver även förbereda och infoga en länk till en videosekvens på spelaren. Exempelvis ett YouTube filmklipp.

 

Välkomna med er intresseanmälan:

 

Pojkar födda 2011

Pojkar födda 2012

 

OBS sista dag för anmälan är  10 Augusti men vi ser gärna att ni anmäler innan då vi löpande tar kontakt under perioden.

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Sirius Fotboll, 25/03 09:49 
Sirius Fotboll, 20/11 10:02 
 
Huvudpartner
Sponsorer