IK Sirius Fotbollklubb
Knattebollen 2024
2024-03-25 09:49

Träningen bedrivs på Lötens konstgräsplan(utomhus) mellan 09.00-10.00. När ni kommer till träningen behöver ni kontakta ansvarig ledare och berätta att ni är nya. Då informerar ledaren er till vilken grupp ni ska bege er till.

Det är inga krav på fotbollsskor utan det går bra med vanliga träningsskor men benskydd och vattenflaska behövs.

Sista träningen för våren är den 15 juni och vi börjar höstens träningar den 17 augusti. När det är lov har vi inte någon träning, dvs under påsklov och höstlov. Den lördag som träningen är inställd är den bortre lördagen på lovet.

Kostnaden för att delta på Knattebollen är totalt 1400 kr(träningsavgift 1200 kr och medlemsavgift 200 kr) och avgiften gäller för hela 2024. En avisering angående avgiften kommer att skickas till er från svenskalag.se ca 3 veckor efter att er anmälan har registrerats.

Välkomna!

IK Sirius FK

Intresseanmälan domarutbildning 5 mot 5, 7 mot 7
2024-02-09 13:55

Hejsan!

Med detta utskick så vill jag få möjlighet att meddela att IK Sirius vill försöka få till en domarutbildning nu i vår.
Denna domarutbildning är främst riktat mot våra spelare

Kursen består av två delar därav en är helt digital där man gör uppgifter själv (närmare information skickas ut inför en eventuell utbildning)

Den andra delen kommer att ske fysiskt, återkommer med mer info om det.

Inget datum eller liknande är klart utan detta avgörs helt och hållet på hur många som anmäler sig till utbildningen om det är möjligt och hålla utbildning eller inte.

Meddela mig via mail ifall ni är intresserade med följande uppgifter:

E-postadress

Personnummer